Ontwerp en visualiseer op ware grootte

Ontdek de ultieme ontwerp- en visualisatie-ervaring met InReal. Wij zijn experts in het projecteren van bouwtekeningen op ware grootte, waardoor ontwerpprofessionals ongekende mogelijkheden en voordelen kunnen ontdekken. Waarom genoegen nemen met traditionele platte bouwtekeningen wanneer je jouw ontwerp in al zijn glorie op ware grootte kunt aanschouwen? Onze geavanceerde projectietechnologie combineert innovatie, efficiëntie en esthetiek, waardoor je ontwerpen tot leven komen op een manier die voorheen ondenkbaar was.

Afspraak maken

Voordelen voor ontwerp- professionals

Visualiseer je ontwerp in de werkelijke schaal en geef elk detail de aandacht die het verdient. Met onze projecties kun je afmetingen, verhoudingen en ruimtelijke relaties nauwkeurig beoordelen, waardoor je ontwerp tot in de kleinste nuances geoptimaliseerd kan worden.

Breng je ontwerp tot leven en communiceer je visie op een overtuigende manier met klanten of andere belanghebbenden. Door bouwtekeningen op werkelijke schaal te projecteren, kunnen anderen je ontwerp beter begrijpen.

Dankzij de real-time feedback kun je snel wijzigingen aanbrengen en verschillende ontwerpopties verkennen. Dit versnelt het ontwerpproces en stelt je in staat om efficiënter te werken.

Door bouwtekeningen op werkelijke schaal te projecteren, kun je potentiële problemen en fouten vroegtijdig identificeren. Hierdoor voorkom je kostbare herzieningen tijdens de bouw- of installatiefase, wat resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen voor de klant.

Stel je voor dat je jouw klanten kunt betoveren met verbluffende, levensgrote visualisaties van jouw ontwerp. Met onze projectietechnologie kun je je presentaties naar een hoger niveau tillen en indruk maken op potentiële klanten met een overtuigende en meeslepende ervaring.

Door klanten een levensechte visualisatie van je ontwerp te bieden, creëer je een meeslepende ervaring die hen helpt het eindresultaat beter te begrijpen en waarderen.

Ontdek de veelzijdigheid van onze vloerprojectie!

De vloerprojectie biedt ook talloze mogelijkheden voor de commerciële bouwsector.
Of het nu gaat om het creëren van een efficiënt ziekenhuisontwerp voor soepele patiënt- en personeelsdoorstroming, het optimaliseren van de lay-out van een schoolgebouw voor een stimulerende leeromgeving, of het ontwerpen van woningen die perfect zijn afgestemd op de behoeften van mensen met beperkte mobiliteit, simulaties bieden waardevolle inzichten.

Bedrijven met een BHV-organisatie kunnen profiteren van realistische praktijksimulaties, bijvoorbeeld voor ruimtes die doorgaans moeilijk toegankelijk zijn of niet beschikbaar zijn voor trainingen. Horecaondernemers hebben de waarde ervan al ontdekt bij het voorbereiden van hun personeel op de opening van een nieuw restaurant.

Bedenk jij een coole game in de projectie? Of misschien zoek je een unieke studio voor bijzondere yogasessies? Bij ons zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos!

Hoe het werkt

Maak een afspraak en laat uw klant het ontwerp beleven

Maak een afspraak