Nieuw keuken

Ga je een nieuwe keuken aanschaffen? Dan sta je voor tal van keuzes. Bij InReal helpen we je graag bij dit proces. We projecteren jouw ontwerp op ware grootte, zodat je nu al een exacte ervaring kunt hebben van je toekomstige keuken. Met flexibele wanden en echte meubels kun je snel en gemakkelijk je ontwerp perfectioneren en de ruimte echt voelen, met volledig begrip van grootte en schaal. Dit geeft je gemoedsrust, voorkomt kostbare latere wijzigingen en zorgt ervoor dat de plannen precies zijn zoals je wilt.

Wij maken gebruik van geavanceerde technologie om bouwtekeningen en ontwerpen op ware grootte te projecteren en te ervaren. Jouw bouwtekeningen worden op de grond afgebeeld, zodat je door de ruimtes kunt lopen. In jouw bouwtekening bouwen we de ruimtes op met lichtgewicht wanden en echte meubels. Wij kunnen de bouwtekeningen combineren met 3D-impressies, video’s of VR; de mogelijkheden zijn eindeloos. Hierdoor kun je fysiek ervaren hoe jouw nieuwe interieur er echt uit zal komen te zien en kun je weloverwogen keuzes maken.

Je kunt zelf via onze website een afspraak plannen in onze agenda of je gegevens achterlaten, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Voor de afspraak stuur je ons jouw tekeningen en ontwerpen toe, zodat wij alles voor je klaar kunnen zetten.

Een afspraak voor het doorlopen van jouw keuken duurt minimaal 30 minuten, maar we plannen ruim de tijd voor je in, dus je kunt de afspraak telkens met 30 minuten verlengen. Het is onze ervaring dat een sessie van een half uur voldoende is voor het uitgebreid bekijken en doorlopen van een keuken. Uiteraard is dit afhankelijk van het aantal opstellingen dat je wilt bekijken en hoe gedetailleerd je wilt kijken.

Bij aankomst ligt je ontwerp op ware grootte voor je klaar. We bespreken eerst je wensen. Welke keuzes zijn het lastigst en waar moeten we ons vooral op richten? Daarna gaan we de keuken op ware grootte opbouwen. Doordat we echte keukenmeubels in de ruimtes plaatsen, kun je perfect ervaren hoe deze eruit zal zien en aanvoelen. Is het aanrecht van de keuken groot genoeg? Past er een kookeiland in de ruimte, en zo ja, hoe groot moet dit worden? Misschien kan de eetkamer iets kleiner, zodat er een ruimere keuken gerealiseerd kan worden. Al dit soort vragen gaan we stap voor stap samen beantwoorden. Tijdens de hele sessie kun je foto’s en video’s maken van alle opstellingen, zodat je deze later kunt terugkijken en delen.

Na het doorlopen van alle opties en het noteren en doorvoeren van aanpassingen, eindigt de afspraak. Nu kun je met vertrouwen en zekerheid je nieuwe keuken bestellen.

Maak een afspraak