Hoe is InReal ontstaan?

“Op Instagram stuitte ik op een foto van iemand die met ducttape zijn huis op een parkeerterrein aan het afmeten was. Alhoewel het geen verkeerd idee was, dacht ik meteen bij mezelf ‘dit moet makkelijker kunnen’. Vanuit mijn professionele achtergrond, waarin ik veel verbouwingen heb begeleid, weet ik hoe lastig mensen het vinden om hun bouwtekeningen voor zich te zien.
Naast mijn werkervaring in de onroerendgoedsector, heb ik ook zes jaar bij Stage Entertainment gewerkt, het gerenommeerde theaterbedrijf van Joop van den Ende. Mijn diverse werkervaringen uit het verleden kwamen dus samen toen ik het idee om bouwtekeningen op ware schaal te projecteren bedacht. Zo is InReal ontstaan.” 

– Frank Boudewijns

Missie

Bij InReal is het onze missie om mensen ondersteuning te bieden bij het realiseren van hun woondromen. We streven ernaar om de verbindende schakel te zijn tussen het ontwerp en de toekomstige gebruiker, waarbij we hen ondersteunen bij het nemen van de juiste beslissingen door bouwtekeningen op ware schaal te projecteren en te ervaren. We willen dat onze bezoekers overweldigd worden door de unieke ervaring van het letterlijk doorlopen van hun eigen toekomstige huis.
Ons doel is om het bouwproces transparanter, efficiënter en bevredigender te maken voor iedereen die bouwt of verbouwt. We streven naar een premium belevenis waarbij elk detail perfect is geregeld. Onze kernwaarden van professionaliteit, hoge kwaliteit, betrokkenheid en gastvrijheid zijn essentieel bij InReal.

Visie

Bij InReal geloven we in de kracht van visualisatie en beleving als het gaat om bouwplanning en ontwerpbeslissingen. Onze visie is om voorop te lopen in de sector door innovatieve technologieën te gebruiken om bouwtekeningen op ware schaal te projecteren en zo een realistische en indrukwekkende ervaring te bieden aan onze klanten. We streven ernaar om de standaard te worden voor het verkennen, aanpassen en optimaliseren van bouwplannen, waarbij we een emotionele band creëren tussen onze klanten en hun toekomstige woning. Door voortdurend te innoveren en te luisteren naar de behoeften van onze klanten, willen we een essentiële partner worden in het bouwproces en de bouwervaring van mensen transformeren.

Maak een afspraak en kom langs voor een unieke ervaring

Maak een afspraak