Verbouwen of renoveren

Ga je verbouwen of renoveren? Dan zijn er veel keuzes te maken. InReal helpt je hierbij. Bij InReal projecteren we jouw bouwtekening op ware grootte, zodat je jouw toekomstige verbouwing of renovatie nu al exact kunt ervaren. Met flexibele wanden en echte meubels kun je snel en gemakkelijk jouw ontwerp perfectioneren en elke ruimte voelen, met volledig begrip van grootte en schaal. Dit geeft je gemoedsrust, voorkomt kostbare latere wijzigingen en zorgt ervoor dat de plannen precies zijn zoals je wilt.

Wij maken gebruik van geavanceerde technologie om bouwtekeningen en ontwerpen op ware grootte te projecteren en te ervaren. Jouw bouwtekeningen worden op de grond afgebeeld, zodat je door de ruimtes kunt lopen voordat deze gerealiseerd zijn. In jouw tekening bouwen we de ruimtes op met lichtgewicht wanden en echte meubels. Hierdoor kun je fysiek ervaren hoe jouw verbouwing of renovatie er echt uit zal komen te zien en kun je weloverwogen keuzes maken.

Voor de afspraak stuur je ons jouw tekeningen en ontwerpen toe, zodat wij alles voor je klaar kunnen zetten. Een afspraak voor het doorlopen van jouw verbouwing of renovatie duurt minimaal een uur, maar we plannen ruim de tijd voor je in, dus je kunt de afspraak telkens met 30 minuten verlengen.

Het is onze ervaring dat een sessie van een uur voldoende is voor het doorlopen van een woning van ongeveer 175 m2. Uiteraard is dit afhankelijk van het aantal opstellingen dat je per ruimte wilt bekijken en hoe gedetailleerd je per ruimte wilt kijken.

Bij aankomst ligt je bouwtekening op ware grootte voor je klaar. We bespreken eerst je wensen. Welke keuzes zijn het lastigst en waar moeten we ons vooral op richten? Daarna gaan we ruimte voor ruimte jouw verbouwing of renovatie op ware grootte opbouwen. Doordat we echte meubels in de ruimtes plaatsen, kun je perfect ervaren hoe deze eruit zullen zien en aanvoelen.

Hoeveel ruimte blijft er over in de slaapkamer als er een nieuw bed staat? Is de badkamer groot genoeg voor een extra wastafel? Misschien kan de slaapkamer iets kleiner, zodat er een mooier formaat badkamer gerealiseerd kan worden. Wel of geen kookeiland, en zo ja, hoe groot dan? Al dit soort vragen gaan we stap voor stap samen beantwoorden. De hele sessie kun je foto’s en video’s maken van alle opstellingen, zodat je deze later kunt terugkijken en delen.

Na het doorlopen van de hele woning en het noteren en doorvoeren van aanpassingen, eindigt de afspraak. Nu kun je met vertrouwen en zekerheid beginnen aan de verbouwing of renovatie van jouw project, wetende dat fouten zijn voorkomen en onnodige kosten zijn bespaard.

Maak een afspraak